O NAMA

Tko smo i što radimo.
VIŠE O NAMA

TKO SMO?

Kuka d.o.o. je proizvođač jarbola i zastava iz Bosne i Hercegovine. Naša misija i vizija je da klijentima osiguramo izdržljiv, jednostavan za održavanje i pristupačan marketinški alat koju možete mijenjati i na jednostavan način “POKAZATI TKO STE“.
KVALITETA OSIGURANA

SVE JE U KVALITETI

Kuka d.o.o. je kompanija s 70 godina iskustva u izradi jarbola od poliestera ojačanim fiberglasom. Ova vještina se prenosila generacijama i danas je prihvaćena u svijetu kao najbolji način za ovješavanje zastava. Također proizvodimo i sastavljamo široki spektar dodatne opreme za jarbole bilo da se radi o verziji s unutarnjim konopcem, verziji s vanjskim konopcem ili pak verziji bez konopca.

Jedinstvena svojstva čvrstoće čine naše jarbole vrlo otporima na sve vremenske prilike. Važno je napomenuti da posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom proizvodu koji isporučujemo našim klijentima te zbog toga sve naše proizvode otpremamo u zaštitnoj ambalaži.

MOTO NAŠE KOMPANIJE

VISOKO NA NEBU, ČVRSTO NA ZEMLJI!

U poslu koji radimo uvijek nastojimo biti bolji što je ujedno i filozofija naše kompanije. U današnjem svijetu biti dobar nije dovoljno i shodno tome težimo stalnom napretku.

U stalnoj smo potrazi za novim i boljim rješenjima za naše klijente, što znači da stalno investiramo u bolju tehnologiju, znanje i opremu te na taj način osiguravamo visoku kvalitetu naših proizvoda. Izuzetno smo ponosni na svaki proizvod koji napravimo i nastojimo ga pokazati gdje god stignemo.

Kompanija od povjerenja

Niti jedan projekat ne shvaćamo olako i to je ono što našu kompaniju čini velikima i u očima naših klijenata stojimo ponosni kao kompanija kojoj se može vjerovati.

ADRESA

Kuka d.o.o.
Tina Ujevića 24
88300 Čapljina
Bosna i Hercegovina
l

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel: +387 (0)36 810 470
Fax: +387 (0)36 810 471
Skypename: kukadoo
e-mail: info@kukadoo.com

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak:
7:00 – 15:30

www.kukadoo.com